(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
Srbské vepřové žebírko s rýží
Potřebné ingredience
Vepřová kotleta s kostí nebo bez popřípadě lze použít i jakékoli jiné vepřové co máte doma,cibule lečo ve skle sůl, pepř,trošku cukru a mouka na zahuštění
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme opepříme osolíme a orestujeme po obou stranách.Maso vyjmeme do výpeku dáme cibuli na kostičky orestujeme do zlatova a zalijeme lečem ve skle a vodou přidáme maso a dusíme dokud není měkké.Pak maso vyjmeme a omáčku zahustíme a dochutíme.Já přidávám i trochu cukru aby to nebylo tak kyselé :-))
Rýže: viz postup v mém receptu španělský ptáček trochu jinak :-)
Dobrou chuť :-)))
Rýže: viz postup v mém receptu španělský ptáček trochu jinak :-)
Dobrou chuť :-)))
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bianco
(upraveno)
13. 11. 2011, 18:24
Nedávno jsem dělala k obědu a všichni jsme si moc pochutnali.
marzuzvoj
(upraveno)
29. 9. 2011, 14:49
Všichni jsme si pomlaskali, jen jsem neměla lečo ve skle,ale z mrazáku rajčata i papriky, tak to bylo trochu pracnější při loupání rajčat, dochutili jsme kečupem a pálivou papričkou.Místo rýže, kterou jsem rozvařila , jsmě měli opečený brambor. Takže díky za super recept určitě nevaříme naposledy!!
len.z
(upraveno)
17. 8. 2011, 19:03
Naprosto dokonalá mňamka.....včera jsem dělala a dnes to bylo ještě lepší...i děti mlaskali a to je co říct.....děkuji za super recept.......
Zanycek
(upraveno)
17. 8. 2011, 14:19
Vypadá to výborně dneska se na to vrhnu.
Zanycek
(upraveno)
25. 8. 2011, 7:57
@Zanycek
Tak musím říct že to bylo vynikající určitě budu dělat častěji děkuji za skvělý recept
malinkamal
(upraveno)
13. 8. 2011, 12:05
teda Evi, výborné nejsem žádná kuchařka, ale tohle byla rychlovka, skoro bez práce a výsledek parádní
Kiki711
(upraveno)
10. 9. 2011, 16:58
@malinkamal
Děkuji já toto mám moc ráda i pro to že je to rychlí a pak bych se užrala
kopretinaleni
(upraveno)
4. 8. 2011, 17:06
Evi, díky za výborný receptík. Koupila jsem kotletu s kostí a nemá to chybu. Přidala jsem jen na vylepšení jeden rajčatový protlak a k cibulce přidala dva plátky nakrájeného česneku